Workshop – Tidigare liv 10/2

Varmt välkomna till en kväll med en personlig djupdykning i din själs historia.

Tillsammans Kommer vi ha en workshop om tidigare liv. Vi kommer ta upp nyttan av att känna till vem man varit, vilka styrkor och svagheter man haft. Vi kommer att få en förståelse av nyttan av att integrera sitt forna jag i dagens jag. I detta livet som vi lever nu behöver vi komma till vår fulla kraft och när vi i tidigare liv levt ett traumatiskt liv eller dött en traumatisk död så kan vi behöva läka det för att få tillbaka vår kraft. Vi kan i det livet ha förlorat en del av oss själva. Så kallade oförklarliga smärtor i kroppen kan vara rester från tidigare liv och när man bekräftar och läker det så försvinner smärtan, det samma kan gälla för t ex eksem och fobier.

Det är också intressant att se att själen har en personlighet och en nyans som går som en röd tråd genom inkarnationerna och att hitta den är väldigt stärkande för självkänslan.

VI som håller kvällen workshop är:
Gun-Britt Haraldsson som i många år arbetat som healer och har då under behandlingar ofta kommit i kontakt med klienters tidigare liv. Hon har en praktik i Kumla där hon behandlar med Healing, KBT, Homeopati mm. Hon har även en kursgård ”Lugnet” i Närkesberg. Hon är andliglärare och pedagog och i sitt arbete har hon kommit att inse att tidigare liv har en stor betydelse i våra nuvarande liv.
Marlene Norberg är certifierad Esoterisk rådgivare och medium och ger också healing mm.

Som sagt, varmt välkomna i vinterkylan till en helande kväll.

Investering:
120:- för medlem i Själ och Hjärta, Hallsbergs Spiritualistiska förening. Ej medlem 160:-

Vill du lösa medlemsskap går det bra för 200:- /året

Fika ingår i priset!

Intresserad av studiecirkel om tidigare liv? Följ länkarna nedan

https://www.facebook.com/events/371926226970509/
https://www.facebook.com/events/2244093719184638/

Kommentarer för detta inlägg är stängt