Vilda Växtvandring med Dan Uhrbom 18/5

Vilda Växtvandring med Dan Uhrbom

En kurs i vilda växter med Dan Uhrbom
VildaVäxtVandring, Levande mat, Kvantfysik och Hälsa

Lördag 18/5 2019 kl 10.00 – 17.30

1400:- inklusive buffé
OBS! Endast 900:- om du betalar minst tio dagar före kursstart.
200:- i rabatt om du gått kursen förut eller om du är under 20 år.
Anmälningsavgift 400:- till: Swish 070-5547485
Betala gärna resterande kontant vid ankomsten.
+ Vi erbjuder 5 timmar extra dagen efter för endast 400:- inkl buffé för den som önskar.
Du får receptblad vid ankomsten och du får köpa boken VILDVÄXANDE för 299:-

OBS! Djur i form av hund och katt finns på kursgården.

Preliminärt program:
– Vi lyssnar till Dan när han pratar om de gröna, ätliga växternas betydelse för alla däggdjurens hälsa. Att de gröna bladen är evolutionerad basföda för våra kroppar och att de innehåller alla nödvändiga näringsämnen. Under tiden pressar någon eventuellt juice från gröna blad och äpple i en juicer som vi smakar av.

– Dan berättar om våra vänner mikroorganismerna i naturen och i tillskottet Probioform, deras viktiga, välgörande verksamheter i jorden, i och utanpå växterna, respektive i tarmarna, i cellerna och utanpå huden hos både människor och djur.

– Vidare berättar Dan om Kvant-symbolen för att bättre förstå den fysiska materiens uppkomst och hur de biologiska mikroorganismerna, växterna och våra kroppar har bildats samt att vi alla är ett. Detta för att också bättre förstå tankens fokuserade kraft – vår inre, obegränsade kraft som vi alla är födda med – och som vi påverkar allting med.

Vi tar sedan en promenad och plockar vilda växter som finns i omgivningen.

Dan demonstrerar hur man gör en uppiggande grön smoothie gjord på vilda växter som vi plockat, med frukter och Probioform i, samt hur man gör groddar.
Under dagen gör vi crackers och frackers som vi lägger i torkugnen över natt.
Dan visar bland annat hur man gör ”vildsallad”, och till exempel sesampasta, rödbetssallad etc.
Vi mal lite gröna blad i handkvarnen till en välsmakande grönisröra och vi mal tallkvistgodis. Det vi gör kan variera något.
Vi gör matgodis och grönisröror i matberedaren eller kvarnen av gröna blad, dadlar, pumpafrö och kokosolja som blir till bollar eller bufférätter.
Vi gör även en typ vildaväxt-tårta med en tårtbotten av dadlar som t.ex. mixas med mandlar eller pumpafrön, kokosolja, vildväxande gröna blad och lite vanilj och/eller carobpulver. Toppingen gör vi t.ex. av två avokado, 1 banan, 1 dl lime/citron, 2 dl kokosolja, 3 dl granskott eller andra gröna blad, lite salt och honung. – Eller av kokosflingor, dadlar, kakaopulver, gröna blad, kokosolja, vanilj och vatten.

Dags att äta vildsallad och det övriga tillsammans med surkål, crackers och kokossmör, syrade granskott, syrade tallkottar, syrade rönnbär, syrade gröna blad, dressing etc.

Efter maten syrar vi vitkål och vilda blad. Ta med dig ett par små glasburkar ca 0,3 & 0,2 liter – med skruvlock går utmärkt.
Även en burk du kan lägga lite buffémat i om det blir överskott.
Vi orienterar oss lite om vaccinationer, infektioner, sjukdomar och sjukvård i mån om tid.

Vi avslutar dagen med avsikts-meditation för dem som vill och därefter en bit tårta.

Kalendarium finns på: danuhrbom.wordpress.com

Vid frågor ring Gun-Britt Haraldsson, tfn: 070-5547485

Kommentarer för detta inlägg är stängt