Tidigare-livs cirkel, Askersund 18/2

Välkommen till en cirkel på åtta kurstillfällen där vi kommer arbeta med tidigare liv.

Vi startar nu en cirkel där vi kommer möta och bearbeta samt integrera några av våra tidigare liv. Vi har förstått att det här med tidigare liv är viktigt att ta del av eftersom våra tidigare erfarenheter i våra tidigare inkarnationer har betydelse för det liv vi lever här och nu. När vi arbetar med tidigare liv finns det alltid något att lära om oss själva i det liv vi kommer i kontakt med.
I detta livet som vi lever nu behöver vi komma till vår fulla kraft och när vi i tidigare liv levt ett traumatiskt liv eller dött en traumatisk död så kan vi behöva läka det för att få tillbaka vår kraft. Vi kan i det livet ha förlorat en del av oss själva. Så kallade ”oförklarliga” smärtor i kroppen kan vara rester från tidigare liv och när man bekräftar och läker det så försvinner smärtan, det samma kan gälla för t ex eksem och fobier.
Det är också intressant att se att själen har en personlighet och en nyans som går som en röd tråd genom inkarnationerna och att hitta den är väldigt stärkande för självkänslan.

Vi kan få en större förståelse för vårt sanna jag, själens sanna personlighet.

De två först anmälda till cirkeln får ett bonusliv som i skrift levereras vid det andra kurstillfället. Vi träffas 8 gånger och det är en sluten cirkel så det är viktigt att du planerar att deltaga vid alla tillfällen

Vi som håller i cirkeln är Gun-Britt Haraldsson som i många år har arbetat som healer. Hon har en praktik i Kumla där hon behandlar med Healing, KBT, Homeopati mm. Hon har även en kursgård ”Lugnet” i Närkesberg. Hon är andlig-lärare och pedagog.
Marlene Norberg är certifierad Esoterisk rådgivare och medium och ger också healing mm.

Vi bjuder på te/kaffe och smörgås.

Investering 375:- / gång, vi träffas 8 gånger.

Du kan välja att betala hela kursavgiften i förskott och betalar då endast 2700:- för alla 8 gångerna, Studerande samt pensionärer 100:- rabatt per gång

Betalning sker via swish till nr: 070-554 74 85 anmälan görs till samma nr 💗

Vi startar den 18/2 klockan 18.00 — 21.00
Del 2. 4/3
Del 3. 18/3
Del 4. 1/4
Del 5. 15/4
Del 6. 29/4
Del 7. 13/5
Del 8 Avslutning 27/5

Arrangeras av GBM Helhetsterapi samt Happy Feelings

Kommentarer för detta inlägg är stängt