Påskretreat med vila 18/4

Påskretreat med vila, healing, feeling och kreativitet

Välkommen till lugna Lugnet och ta en paus i påsk.

Klicka på texten för att se hela beskrivningen!

Vi erbjuder fyra dagars retreat under påsken och du kan välja om du vill vara med alla dagar med logi och mat eller enskilda dagar och priset blir därefter.

För att se hela beskrivningen kan du behöva klicka på texten.
För anmälan eller frågor, ring Gun-Britt Haraldsson tfn:070-554 74 85

Vi möts upp på skärtorsdagen då vi landar i tystnad och kontemplation för att komma i kontakt med oss själva, vi gör även viss bekantskap med tidigare liv denna dag.

Långfredag blir en dag av läkning, vi avbördar oss saker som inte lägre behövs i våra liv och dagen går i healingens tema. Vi får besök av duktiga healers. Dagen avslutas med en fullmåneceremoni med trumma.

Påskafton börjar vi öppna upp för vad vi vill skapa oss för resten av vår tid här på planeten, vad vill vi ha mer av? Hur vill vi ha det? Vi gör även vissa kreativa övningar för att öppna upp ett flöde till vår hjälp har vi Eva Buske som med sin kreativitet och sitt konstnärliga kunnande hjälper oss att komma vidare.

Påskdagen Fortsätter vi det kreativa flödet och får även under dagen besök av Malin Johansson som kan beskriva påskens ursprung och vad symboliken kring påsken står för.

Vill du närvara hela retreatet med mat och boende är kostnaden 3.500;-

Vill du deltaga enskilda dagar är priset 500 per dag.

OBS! På kursgården finns hund och katt.

Kommentarer för detta inlägg är stängt