En resa i din egen kropp

Går på en healingkurs. Har haft förmågan sedan jag var liten. Även fått föraningar och kontakt med den ’andra sidan’.
Hade en gammelmormor som hjälpte att hantera det hela. Hon lärde mig att så kallade låtsaskompisar var helt ok och att det inte var något konstigt med det. Hon lärde mig också att folk lätt kunde tycka man var konstig om man talade om sådana saker. Så hela mitt liv har jag bara haft ett fåtal som vetat om min gåva.
För några år sedan kom en kompis till mig och bad om hjälp. Jag visste sedan innan att även hon haft denna gåva men hon litade inte på sig själv. Hjälpte henne att inse vad hon kunde och knuffade henne hela tiden framåt. Hon fann Lugnets kursgård och gick en healingkurs hon med. Jag såg hur hon växte som människa och läkte ut sina inre sår. Idag är hon den person det var meningen att hon skulle vara.
Man mår så himla gott när man kan hjälpa någon annan.
Själv har jag haft ledgångsreumatism i 25år men jag har valt en annan väg än tabletter för att leva med detta.
Jag valde healing och naturmedicin istället för klassisk sjukvård.
Damen jag fick ifrån sjukvården sa att jag skulle sitta i rullstol innan jag fyllt 40. Tji fick hon för idag är jag över 50 och går fortfarande på benen, om än lite knackigt. Kroppen och lederna har slitits rätt så hårt men jag går för egen maskin med hjälp av en krycka.
Det är bara att gilla läget, det finns ingen anledning att gnälla för det hjälper ändå inte.
Det gäller att finna andra lösningar och det känner jag att healingkursen hjälpt mig med. Genom att hjälpa andra blir jag själv hjälpt.
Prova om du vågar! Jag lovar att en helt ny värld kommer öppnas för dig och du kommer upptäcka hur mycket bättre du mår i både kropp och själ.
Jag var rökare förr i världen men tog min sista cigarett Julen 2012. Har inte varit röksugen alls sedan dess. Jag bad Änglarna hjälpa mig och det fungerade! Jag har inte ens gått upp i vikt som alla säger att man gör när man slutar röka, jag har faktiskt gått ner i vikt sedan dess. Livet är så härligt bara man lär sig njuta av dagen så mitt mål för 2014 är att undanröja alla energitjuvar i mitt liv, sådana som bara ringer när  behöver hjälp.
Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad…
Kursen i healing gav mig så mycket på så många olika vis. Jag lärde känna mig själv och mitt inre mycket mer och lärde mig låsa upp gamla låsningar som hindrade mig från att vara den jag är menad att vara. Den hjälpte mig även att förstå erfarenheter ifrån tidigare liv, ja helt enkelt att bli en hel människa.
Så varför tvekar du?
Det gör inte ont, men du kommer att märka skillnad. Satsa på dig själv för det är du skyldig dig själv och det är du värd. Våga och vinn! Det fungerar…
Assi

 

Kommentarer för detta inlägg är stängt